Luctor open club kampioenschap Dordrecht.

Op 2 januari hebben de meisjes A en C deelgenomen aan openclub klasse C.

Hierbij de ervaringen van de dag.

Verslag van de 1ste wedstrijd.  HLB van Daal – Luctor Reser  2-0

We stonden vanaf het begin goed voor.  We konden het alleen niet vast houden. We gingen ons teveel  aanpassen aan de tegenstander.

Hadden we  te weinig zelfvertrouwen en gingen daardoor teveel twijfelen.

We  riepen te weinig en maakte daardoor  onnodige fouten.

Jammer want uiteindelijk verloren we toen de wedstrijd. Met 22-25 en 21-25.

Verslag van de  2de  wedstrijd Odi-Luctor Reser 0-2

Wij Luctor MC1 deden 2 januari mee aan het open club toernooi.

De 2e wedstrijd moesten wij (Luctor MC1) tegen Odi.

Het was een spannende maar leuke wedstrijd.
De pass kwam mooi bij de spelverdeler zo kwamen er ook mooie smaches.

Hierdoor maakte we het voor de tegenstander moeilijk.

Uiteindelijk hebben we deze wedstrijd met 25-21 en  25-21 gewonnen.

Verslag van de 3de wedstrijd Next Volley Dordrecht – Luctor Reser 1-1

Dit was een spannende wedstrijd we  stonden lang voor.  We waren goed en overtuigd aan het spelen. Helaas voor ons  floot de scheidsrechter

op een  belangrijk moment in het voordeel van de thuis ploeg  Dordrecht (dit was niet correct).  Jammer want hierdoor verloren we de set.

De 2de set waren we hiervan nog even onder de indruk. En stonden we lange tijd achter.

Maar na een stevig gesprek met de coach Ed  konden we ons goed herpakken en speelde we ons eigen overtuigd spel.

We gingen voor alle ballen en uiteindelijk wonnen wij deze set.  De uitslag was 22-25 en 25-16.

Verslag van de 4de wedstrijd Taurus – Luctor Reser 1-1

De 4e wedstrijd speelde we tegen Taurus. Dit was een belangrijke wedstrijd die zou bepalen of  we de kruisfinale mochten spelen.

We kwamen de 1ste set op achterstand  en zijn nog wel  teruggekomen maar dit was niet genoeg en verloren de set met 25-11.

De 2de set gingen we er weer vol tegenaan. Ondanks een heel enthousiast publiek van de tegenstanders. Wonnen wij de set met 25-22.

Uiteindelijk gelijk gespeeld. Jammer genoeg mochten we niet de kruisfinale spelen omdat Taurus minder tegen punten hadden als wij.

Wij zijn uiteindelijk 4de van onze poule geworden.

Verslag van de gehele dag

Hoi Allemaal,

Op zaterdag 2-1-2016 deden wij mee aan de Openclubkampioenschappen.

Wij Sanne,Marit, Amber, Maud Brienen, Maud, Kae lou, Annemieke, Iny, Anne en Indy, de coaches Ed en Jan, Ook de supporters Sylvia, Maria, Jose, Bianca,Charl, Marc en Gerry waren er bij.

‘S morgens vroeg om half 8 reden we al aan.

Niet iedereen was al wakker maar toen we er aan kwamen werd toch iedereen weer wakker en met veel moed gingen we de eerste wedstrijd in helaas hebben we die verloren.

Iedereen vond het wel spannend de eerste wedstrijd was dit vooral te merken.

Bij de tweede wedstrijd was dit meteen weg.

Die hebben we gelukkig ook gewonnen en op dit moment wisten we dat we dit best wel konden.

We gingen de derde wedstrijd met veel goede moed erin.

Nu moesten we tegen de nummer een iedereen had van hun verloren maar natuurlijk gingen wij er toch tegen aan.

De eerste set hadden we verloren maar we gaven niet op.

Daarom wonnen we de tweede set.

Dus waren we extra blij.

Nu gingen we naar de laatste wedstrijd of ja dat hoefde het niet te zijn we konden ook nog in een kruisfinale komen.

De eerste set verloren we hier hadden we het best moeilijk mee maar we gaven niet op en gingen er weer tegenaan.

De tweede set wonnen we ook.

Alleen helaas geen kruisfinale voor ons.

Wij zijn wel 4 de geworden.

Maria en Jose hadden een medaille gegeven voor onze inzet.

Toen gingen we met zijn alle naar de Mc Donalds.

Dat was super gezellig we hebben onderweg en in de Mc veel lol gehad, en tijdens de wedstrijden natuurlijk ook.

Wij willen onze supporters, onze coaches en onze sponsor Reser bedanken zonder jullie hadden wij hier niet kunnen staan.