Afgelopen zaterdag hebben wij, Luctor MB1, een wedstrijd gespeeld tegen Detac MB1.

We begonnen de wedstrijd spannend en we waren aan elkaar gewaagd. We speelden mooi, maar dat deed de tegenstander ook. Deze set hebben we jammer genoeg verloren met 24-26.

De tweede set bleven we lekker spelen. We hadden mooie opslagen en kwamen voor te staan. Dit bleef zo tot het einde van de set en hebben deze dan ook gewonnen met 25-18.

De derde set begonnen we weer met volle vertrouwen, maar we kwamen niet terug in het spel. Deze set hebben we daarom ook verloren.

De vierde set probeerde we de draad weer op te pakken, dit is ons gelukt, maar jammer genoeg wel te laat. Deze set hebben we dan ook verloren.

De eindstand van deze wedstrijd is 1-3 geworden, maar het was een leuke wedstrijd waar we toch veel van geleerd hebben.

Groetjes Luctor MB1