Afgelopen zaterdag (4 februari) hebben, wij Luctor MB1, een volleybal wedstrijd in Haps gespeeld. De eerste set ging bij iedereen heel erg goed! Maar helaas verloren we deze als nog met 25-20. De tweede set knokten we voor de bal en we gingen er 100% voor deze wonnen we met 18-25. De derde set ging wat minder goed toch vochten we ervoor, maar jammer genoeg verloren we ook deze set met een eindstand van 25-16. De vierde set gingen we er allemaal weer helemaal voor! En probeerde we met z’n alle de draad weer op te pakken. Het was een hele spannende set, maar wij verloren met 25-21. De eindstand van de wedstrijd was geworden: 3-1 voor Havoc (Haps). Het lag allemaal heel erg dicht op elkaar met de eindstanden en daarom was het een leuke, spannende, maar toch leerzame wedstrijd!

Groetjes Luctor MB1.