Hallo allemaal,

Zaterdag 23 september hebben wij onze eerste wedstijd gespeeld tegen Montagnards, in Nieuw-Bergen. Wat een spanningen voor de wedstrijd. De training ervoor had Maud v/d Oever namelijk haar knie geblesseerd, waardoor er wat aanpassing moesten worden gedaan aan de opstelling, maar uiteindelijk was dit geen probleem voor de wedstrijd. We hadden net genoeg mensen, maar helaas geen wisselspelers. De eerste set kwamen we meteen op gang en er was een goed samenspel. Met goede moed gingen we tweede set in, maar dat was voorbij toen de Montagnards aan een goede serves reeks begon. We wisten de pass niet goed naar de spelverdeler te brengen, waardoor er geen aanval kwam. Hierdoor hebben we heel veel punten verloren, maar na een tijdje wisten we ons toch te herpakken alleen gingen de tegenstanders er toch met de set vandoor. Na deze tegenslag gingen we er weer tegenaan in de derde set. Deze verliep heel goed, we gingen er in het begin voor, waardoor we een grote voorsprong hadden. Het samenspel ging weer goed en we hielden een hoge servesdruk. We lieten ons niet kennen door de serves van de tegenstanders zoals in de tweede set. De vierde set verliep wat moeizamer. In het begin maakte de tegenstanders veel punten waardoor we met een achterstand begonnen. Alleen kwamen snel terug en wisten de wedstrijd binnen te slepen. De setstanden zijn 25-15, 22-25, 25-14 en 25-19 voor Luctor. Bedankt allemaal voor jullie komst en we hopen jullie volgende week weer te zien in Rijkevoort om 16:00 uur tegen VCP (oploo).

Groetjes Dames 2