VCP DS 2 Luctor DS 2 3-2

Hallo allemaal, wij hebben afgelopen zaterdag onze 2de wedstrijd gespeeld tegen VCP in Rijkevoort. Fijn dat iedereen hersteld was van alle blessures en we compleet waren met ons team. Met veel zin en goede moed begonnen we aan de wedstrijd. We zaten er meteen lekker in en kwamen op een voorsprong. Onze goede opslag zorgde ervoor dat VCP geen goede pass kon maken. Hiermee hebben we de eerste set veel puntjes binnengesleept. Deze set hebben we gewonnen met 25-17. Na de winst van de 1ste set gingen we met enthousiasme de 2de set in. We hadden een goede pass en wisten hiermee de ballen af te maken en veel puntjes te scoren. Hiermee pakten we ook de 2de set, met 25-18. De 3de set begonnen we erg goed met een voorsprong. Maar VCP kwam met een goede opslagreeks waardoor we erg veel punten verloren. We kregen de pass niet meer goed onder controle. Hierdoor kwamen we op een achterstand. Het werd erg spannend. Het stond gelijk maar we wisten de laatste puntjes net niet te pakken en VCP won de set met 27-25. Na deze tegenslag wisten we, dat we onszelf moesten herpakken. We gingen niet voor een 5de set. In de 4de set kwamen we meteen op een achterstand, het lukte ons niet meer om de ballen af te maken. VCP zat er lekker in en maakte de set af met 25-12. We hadden de 4de set verloren en stonden gelijk! De 5de set was nu dus erg belangrijk. We gingen gelijk op want we werkten hard en bleven knokken. We hebben alles gedaan wat we konden maar het was net niet genoeg om de 5de set naar onze kant toe te slepen. We verloren deze set met 15-7. We willen het publiek bedanken voor de aanmoediging! We hopen jullie volgende week allemaal weer te zien in Meerlo om 19:00, dan spelen we tegen Set Up.

Groetjes Dames 2