Flamingo’s MB2 – Luctor MB1

Zaterdag heeft MB1 gespeeld in Gennep. Met een extra handicap; er was namelijk een brandweeroefening. En dat hebben we gehoord. Drie kwartier lang klonk telkens het brandalarm, de meiden konden elkaar en zelfs de fluit van de scheidsrechter vaak niet horen. Dat betekende extra focus voor de meiden. De meiden lieten zien dat ze niet zomaar van de wijs gebracht konden worden. De eerste set werd met gemak gewonnen 12-25. Door veel service druk van onze kant werden ook de tweede en derde set gewonnen. In de vierde set keerde de rust in de hal terug en met veel passie (zelfs een mooie voetbal trap) konden ze de wedstrijd rustig maar als een goed op elkaar ingespeeld team uitspelen. Een wedstrijd die MB1 5 punten opleverde!