vrijdag, februari 15, 2019

De leden administratie wordt verzorgd door Charl Hermans. Alle aan-en afmeldingen moeten bij hem doorgegeven worden, zo ook veranderingen in persoonlijke gegevens. Denk hierbij ook aan het e-mailadres! Charl Hermans is te bereiken via charl.hermans1970@gmail.com

Aanmelden nieuwe leden

Voor het aanmelden van leden kan ook een formulier gebruikt worden. U kunt dit formulier hier downloaden (pdf). Print het uit en vul het volledig in. E-mail het vervolgens naar Charl.

Afmelden Leden

Voor het afmelden van leden kan ook een formulier gedownload worden. U kunt dit formulier hier downloaden (pdf).Print het uit en vul het volledig in. E-mail het vervolgens naar Charl. Afmelden kan tot 1 juni van het lopende seizoen. Dat is de datum dat wij aan de Nevobo de teamindeling moeten doorgeven. Wanneer de afmelding later binnenkomt moeten wij helaas de kosten in rekening brengen die de Nevobo aan ons berekent. De hoogte van het bedrag verschilt per jaar maar houd rekening met circa 55 euro per persoon.