zondag, april 21, 2019

Hallo Mini van de week en ouders,

Ben jij gekozen om op zaterdag Mini van de Week te zijn bij de wedstrijd van Vocala/Luctor dames 6! Super leuk natuurlijk, dus we willen er graag voor zorgen dat je er op tijd bij bent. De wedstrijd begint om 18.00 uur. Wij komen je daarom ongeveer 16.45 uur ophalen zodat je samen met ons en onze trainer de wedstrijdbespreking mee kunt luisteren en om 17.30 uur de warming up mee kunt doen.

Zorg daarom dat je 16.45 uur klaar staat met je sportschoenen, volleybalbroekje en trainingspak, voor de rest zorgen wij. Je ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, vriendjes zijn natuurlijk ook van harte welkom om jou en ons aan te komen moedigen en leuke foto’s te maken. Na de wedstrijd zouden we het leuk vinden als je nog eventjes blijft voor een kort interview en de nabespreking. Let op: je wordt niet thuisgebracht, dus zorg ervoor dat een van je ouders na de wedstrijd ook even blijft.

Als je niet kan, mag je onderling ruilen. Geef dit dan op tijd, minstens één week voor de wedstrijd door aan: maudbrienen@gmail.com.

Mini van de week
6-10-2018 Imke van Duijnhoven
27-10-2018 Feline Jansen
10-11-2018 Fleur Bitter
8-12-2018 Janske van de Bogaard

Wij hebben er heel veel zin in, hopelijk jij ook! Tot dan.

Groetjes dames 6.